Povestea afacerii tale.

Foloseseste reclame platite prin Facebook, Google, Instagram sau Twitter

Daca ai o cafenea, o florarie, un coafor, un salon, un restaurant, un magazin...atunci ai nimerit bine! "Povestea afacerii tale" poate fi chiar povestea ta. Vrei ca oamenii sa o auda si sa devina clientii tai? Atunci ai nevoie de reclame bine target-ate astfel ca banii tai sa nu zboare pe fereastra.
Orice antreprenor are propria poveste și toate poveștile încep cu ,,a fost odată”, urmate de zambete. Ideea centrală în afacerea ta, este bucuria. Bucuria de a vedea clienții savurând o cafea la prima oră a dimineții în cafeneaua ta, bucuria de a surprinde momentul în care clientul tău zâmbește atunci când vede aranjamentul floral, bucuria de a observa produsele create de tine purtate și apreciate de altcineva.
Sentimentul de bucurie este manifestat de ambele părți. Tu vei dori mereu să îți vezi clienții fericiți, iar ei vor apela la povestea afacerii tale pentru a-i face să se simtă bine, să se bucure și să experimenteze o gamă de sentimente pozitive sau pur și simplu să își satisfacă nevoile de zi cu zi. De aceea povestea afacerii tale trebuie să fie una cu tâlc, cu un concept aparte, să se diferențieze și să îi facă cu ochiul clientului tău, care este înconjurat de foarte multe povești și poate să deschidă la ce pagină vrea el. Tu ești personajul principal în propria afacere, însă în această lume aglomerată vei avea nevoie de talentul unui narator care să te ajute să îți menții publicul aproape.
Sentio reușește să capteze atenția și să răpească din puținul timp al oamenilor pentru a-l redirecționa asupra poveștii afacerii tale. Ca orice narator iscusit, Sentio folosește o serie de instrumente prin care povestește despre tine, iar cele mai importante dintre ele sunt: Facebook Ads, Google Adwords și Instagram.

4 platforme de comunicare cu clientii: Facebook, Google, Instagram, Twitter

Ce campanie sa aleg?


4 reguli importante in plasarea reclamelor platite
Regula 1. Nu arunca banii pe fereasta! Campaniile noastre te vor ajuta sa economisesti bani si sa tintesti clientii direct interasati de produsele/serviciile tale.

Regula 2. Direct la sursa. Dupa un audit iti stabilim canalele principale unde se gasesc clientii tai. Sigur ca nu vrei sa plasezi o reclama in grupul "pasionatilor de masini" daca afacerea ta vinde genti pentru doamne,nu?

Regula 3. S-a meritat? Stabilim ROI (return of investment) pentru fiecare campanie. Astfel vei sti cat valoreaza fiecare client nou intrat in magazinul tau.

Regula 4. Nu uita regula 1.

De ce sa alegi campanii Facebook Ads?


Facebook Ads reprezintă cea mai eficientă modalitate de promovare atunci cand cunosti care sunt clientii tai. Când alegi să te promovezi pe Facebook, vei avea posibilitatea să atingi un segment bine definit din publicul tău țintă. Mai exact, te vei adresa direct persoanelor interesate de activitatea ta, cu serviciile și produsele pe care le oferi.
Afla mai multe despre Facebook Ads

De ce sa alegi campanii Google Adwords?

Dupa cum stii deja reclamele prin reteaua Google sunt foarte valoroase pentru afacerea ta. Sa spunem ca ai o florarie iar zilnic clientii tai vin zambind la tine cumparand flori.Dar totusi numarul lor nu este destul de mare sa-ti acoperi cheltuilelile. Google este solutia ta. Reclama prin Google va face ca oricine cauta pe internet o florarie sa dea de afacerea ta.
Afla mai multe despre Google Adwords

De ce sa alegi campanii Instagram?

Instagram reprezinta a II-a retea de socializare dupa Facebook. Te ajuta sa iti cresti atat vizibilitatea cat si vizitele pe site-ul companiei tale. Atrage publicul dorit prin reclame creative sub forma de poze sau video. Sentio iti va crea campania de la A la Z in functie de necesitatile tale. Un plus îl reprezintă interactivitatea canalului, accesat zilnic, de foarte mulți utilizatori.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata !
[contact-form-7 id="107" title="Untitled"]